Comments are closed.

 
Ny video
Ivan Pedersen Anmelder
Ivan Pedersen Anmelder Beatandstomp Fra Club Klondyke 20.september 2011 Beat and stomp på club clondyke. Herefter fulgte en ny original blues konstellation, nemlig en duo bestående af dobro og guitarspilleren: Per Andersen samt mundharpespilleren Lars Ringgaard. Med suveræn beherskelse af de tekniske hjælpemidler der kan bringes i spil via diverse repete pedaler og stomppedaler, og særklasse beherskelse af instrumenterne, kunne disse to nærmest levere hele lyden af et blues band som akkompagnement til Lars Ringgaards raspede bluesvokal. Midt i den grumsede og rytmiske råhed bruger ensemblet også en afvæbnende, selvironisk humor, der – i skønt samspil med musikken - i den grad var medvirkende i duoens tag i publikum. / Ivan Pedersen
Upcoming Gigs
Der er ingen live Gig´s pt.