Anmeldelse

Fra Club Klondyke 20.september 2011

 

Beat and stomp på club clondyke.
 
Herefter fulgte en ny original blues konstellation, nemlig en duo bestående af dobro og guitarspilleren: Per Andersen samt mundharpespilleren  Lars Ringgaard.

Med suveræn beherskelse af de tekniske hjælpemidler der kan bringes i spil via diverse repete pedaler og stomppedaler, og særklasse beherskelse af instrumenterne, kunne disse to nærmest levere hele lyden af et blues band som akkompagnement til Lars Ringgaards raspede bluesvokal. Midt i den grumsede og rytmiske råhed bruger ensemblet også en afvæbnende, selvironisk humor, der – i skønt samspil med musikken – i den grad var medvirkende i duoens tag i publikum.

/ Ivan Pedersen 

—————————————————

Anmeldelse af livekoncert på Underbar fredag d.10.juni 

 

 Anmeldelse sammensat af publikums kommentarer    Beatandstomp-forside

 

Der var ikke et blues øje tørt, da Beatandstomp gik på scenen i fredags på Underbar i indre Kbh. Det var en sand og ærlig bluesduo der i den grad henrykkede et talrigt publikum der var mødt frem for at få en fantastisk bluesaften i selskab med de to herrer Per "A" Andersen på Guitar og Lars "Ringo" Ringgaard på sang/mundharpe/stompbox ja det hele. Det er ikke sidste gang vi har hørt til denne forrygende bluesduo på de københavnske spillesteder.

Citat fra en gæst   " Fuld Blues-Valuta for pengene"                       

 Negative0-17-20(1)